Beltane - 1 mei en verankering van Licht door alle Godinnen Portalen op de Planeet


"In Beltane stellen we ons open voor de God en de Godin van de jeugd. Hoe oud we ook zijn, de lente laat ons weer jong voelen, en bij Beltane springen we over de vuren van vitaliteit en jeugd en laten we die vitaliteit ons verlevendigen en genezen. Als we jong zijn, kunnen we deze tijd gebruiken als een gelegenheid om op een positieve creatieve manier verbinding te maken met onze sensualiteit, en wanneer we ouder zijn, kan de paring die we zoeken, misschien wel een van de vrouwelijke en mannelijke kanten van onze natuur zijn. Integratie van de mannelijke en vrouwelijke aspecten van het Zelf wordt al lange tijd gezien als een van de hoofddoelen van spiritueel en psychotherapeutisch werk, en Beltane vertegenwoordigt de tijd wanneer we ons volledig kunnen openen voor dit werk, waardoor de natuurlijke unie van polariteiten die in de natuur voorkomt mogelijk wordt op dit moment de gelegenheid om ons te helpen in ons werk - een werk dat in de essentie alchemistisch is. 

Vader Zon schijnt helder en verwarmt Moeder Aarde. Samen creëren zij groei. 

https://www.druidry.org/druid-way/teaching-and-practice/druid-festivals/beltane/deeper-beltane
1 mei markeert het begin van de zomer, het seizoen van groei en leven voor gewassen, dieren en mensen. Het is ook bekend als May Day, die ontstond uit de Keltische vakantie, Beltane, die werd gevierd in het oude Ierland, Schotland en het eiland Man. Dit was een van de vier Gaelische seizoensfestivals, waaronder Samhain, Imbolc en Lughnasadh. Beltane was echter een van de belangrijkste.  Oude Kelten beoefenden de wet van liefde en licht rond de verlichting van vreugdevuren in de bergen aan de vooravond van Beltaine. Druïden zouden Cirkels van dansen creëren waar ze rond kampvuren zouden dansen om het licht te verankeren om alle dieren, landen en wezens op de planeet te Zuiveren.  Allen zegenen met de heilige dans rondom de Maypole was een traditie om het Godinnenlicht op de planeet te verankeren.


Het is een zeer belangrijke dag voor Godinnenlicht om door alle portalen van Licht binnen te gaan. Het is om deze reden dat de duistere kliek duistere rituelen en magie probeert uit te voeren om te voorkomen dat dit gebeurt.  
Een reden waarom ze dit willen voorkomen, wordt hier uitgelegd:


We willen alle lichtwerkers en strijders aanmoedigen om op deze dag met ons mee te doen om alle en alle negatieve rituelen op deze dag teniet te doen en te ontbinden met het volgende:


Wij zullen om half acht uur of 5.30 pm UTC de meditatie doen. 

Meditation dutch direct Link
https://www.youtube.com/watch?v=585oAc7S_OQ&index=2&list=PLVOwQLKLBlsORiVZNmpzS_z-rGjnyduG9&t=7sJe kunt ook Goddess Light verankeren door de volgende meditaties te doen:  

Triangle groepen van licht meditatie


En gecombineerde Godin meditatie (Godin Vortex en terugkeer van de Godin meditatie)"Sophie Gengembre Anderson, Een portret van een fee, door (1869). De tijtel van het schilderij is
“Take the Fair Face of Woman”, en voorzichtig opschorten, met vlinders, bloemen en juwelen aanwezig, dus je fee is gemaakt van de mooiste Dingen - naar verluidt uit een gedicht van Charles Ede "Aine”, (uitgesproken als Aw-neh), werd oorspronkelijk aanbeden als een zonnegodin. Zoals zoveel Godinnen en Goden, heeft Aine in de loop van de jaren vele andere rollen aangenomen, gezien als een Maangodin, een Godin van Liefde, een vruchtbaarheidsgodin , een genezingsgodin en een soevereiniteitsgodin Aine staat ook bekend als een Fairy Queen en wordt vaak Aine, Goddess of Love, Light, and Fertility genoemd, haar naam betekent "helderheid, gloed, vreugde, glans, pracht, glorie, roem" en ze wordt geassocieerd met de overvloed aan zomer."„Zelfs de kleinste persoon kan de toekomst veranderen
 
Overwinning van het licht!

-------------------------------------------------------
Over deze blog:

We Love Mass Meditation organiseren massameditaties die erop gericht zijn de planetaire bevrijding zo snel mogelijk en zo soepel mogelijk te bereiken.  
Sluit je alsjeblieft elke dag om 14:00 uur UTC en noodmeditatie om 15:00 uur UTC bij elkaar aan als je je zo goed geleid voelt.
https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

We organiseren ook regelmatig verschillende massameditaties voor verschillende doeleinden. Ze zijn te vinden via deze link hieronder:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html
We bieden ook financiële noodhulp aan lichtwerkers overal ter wereld. Aarzel niet om regelmatig of eenmalig een bijdrage te leveren via de onderstaande link:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Help / ondersteun ons alstublieft voor een soepele overgang in planetaire bevrijding in het hoogste Licht. 

Reacties