Dagelijkse meditatie voor Typhoon Talim en orkanen Jose & Maria om 16:30 GMT

9/17/2017 09:37:00

Vanwege het aantal actieve stormen over de hele wereld is er een nieuw initiatief gecreëerd om dagelijks een meditatie te doen om de 3 sterkste stormen te verdrijven, totdat alle stormen oplossen.

https://www.cyclocane.com/Momenteel zijn de 3 sterkste stormen Typhoon Talim (Japan), Orkaan Jose en Orkaan Maria (Amerikaanse Oostkust), die naar verwachting in de komende dagen zullen aantrekken.

http://edition.cnn.com/2017/09/17/americas/atlantic-storms-jose-lee-maria/index.html

We doen deze meditatie dagelijks om 16:30 GMT. Dit is gelijk aan 09:30 PDT in Los Angeles, 10.30 uur MDT in Denver, 11:30 uur in CDT in Chicago, 5:30 PM BST in Londen, 6:30 PM CEST in Parijs, 12:30 en 01 : 30 uur de volgende dag in Taipei en Tokio respectievelijk.

U kunt GMT naar uw lokale tijdzone omzetten:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Doe mee als u zich zo begeleid voelt.

Er is een Facebook-post gecreëerd voor deze meditatie:

https://www.facebook.com/events/128396151144835

instructies:

1. Gebruik je eigen techniek om je naar een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2. Neem je voor om deze meditatie te gebruiken als hulpmiddel om het proces van het oplossen van zowel typhoon Talim als de orkanen Jose en Maria.

3. Visualiseer een Lichtkolom die uit de Galactische Centrale Zon komt en ga dan door alle wezens van Licht in ons Zonnestelsel en dan door uw lichaam naar het midden van de Aarde. Visualiseer een andere Lichtkolom die uit het midden van de Aarde stijgt, dan door uw lichaam en naar boven in de lucht door alle wezens van het Licht in ons zonnestelsel en onze melkweg. Je zit nu in twee pijlers van licht, het licht stroomt tegelijkertijd zowel naar boven als naar beneden. Houd deze pilaren van Licht actief gedurende enkele minuten.

4. Visualiseer nu een zachtroze licht dat de typhoons Talim en de orkanen Jose en Maria oplost, waardoor ze onschadelijk worden. Visualiseer dit zachtroze licht dat alle mensen en hun eigendom beschermt in het pad van de orkaan. Visualiseer deze situatie op de meest positieve manier.

Overwinning van het Licht!

Reacties