Nieuwe Toplet en Plasma Parasite Meditatie om 2 PM GMT elke dag

10/15/2017 16:29:00

In de 'Korte Situatie Update' gepubliceerd eind september, heeft Cobra ons gemeld dat er een aantal parasieten (of plasmoide entiteiten) op het plasma vlak zijn. Ze verbergen tot de laatste tijd in de Yaldabaoth entiteit toen ze actiever werden, omdat de Yaldabaoth entiteit verzwakt is.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/09/short-situation-update.html


Ook in de laatste 'Situatie Update' die gisteren is gepubliceerd, noemde Cobra dat de parasietenplasma's in de buurt van het aardoppervlak voldoende zijn gewist en dat een aantal vloten sinds 1995 opnieuw in de ondermaanse ruimte terugkeren. 

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/10/situation-update.html

We hebben ook goed nieuws dat een grote groep van de Chimera groep in de afgelopen week van de planeet is verwijderd.

Terwijl in augustus Cobra in het 'Unity Meditation Report' vermeldde dat onder de 80 overblijvende leden van de Chimera-groep destijds de eerste groep Long Island verlaat en in het nieuwe hoofdkwartier van DARPA in Noord-Virginia verhuist en een andere groep verhuisde in Peterson Air Force Base in Colorado. De laatste groep blijft bij de kloningsfaciliteit onder het Laboratorium Cold Spring Harbor op Long Island.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/08/unity-meditation-report.htmlIn het laatste artikel van David Wilcock over Las Vegas Shooting, geeft hij een uitstekende samenvatting van wat er in de nacht gebeurd is en hoe de beweerde 'eenzame' wapenman naar Lockheed Martin is verbonden. 

https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1220-vegas-meta-analysis

Hij stelt dat:

"... Lockheed Martin is op veel manieren de grootste en meest geheimzinnige black-ops militaire verdediging aannemer van iedereen." 

Om de Lichtenkrachten van nu af permanent te helpen om in de ondermaanse ruimte te blijven, en om de overblijvende Chimera-leden en de exotische wapens die ze bezitten te verwijderen, stellen we om 2 uur GMT een nieuwe dagelijkse meditatie voor. 

Dit vervangt zowel de 'Violet Flame Meditation for Long Island en Yaldaboath' dat ik voorheen om 14:00 GMT heb voorgesteld en de huidige 'Daily Toplet bommen verwijderingsmeditatie' om 15:00 GMT voorgesteld door Sword op Spear of Light.

https://theeventhub2015.blogspot.co.uk/2017/06/updated-violet-flame-meditation-for.html

https://spearoflight.blogspot.co.uk/2017/09/toplet-bombs-removal-meditation-protocol.html

Hier is de link naar ons Facebook meditatie evenement:

https://www.facebook.com/events/122095605139710

U kunt de GMT tijdzone naar uw lokale tijdzone hier omzetten:

http://www.thetimezoneconverter.com/

De meditatie tijden voor veel steden zijn hier vermeld:
https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=New+Toplet+and+Plasma+Parasite+Meditation&iso=20171016T14&p1=1440

Begeleide audio afspeellijst:

https://goo.gl/5Z3Gnd

Instructies:
1. Gebruik je eigen techniek om je naar een ontspannen staat van bewustzijn te brengen. 

2. Stel je voornemens deze meditatie te gebruiken als hulpmiddel om het proces van genezing voor de Aarde en haar inwoners te versnellen en alle exotische wapens op plasma te verwijderen om het evenement te activeren. 

3. Visualiseer een pijler van blauw Licht uit de Galactische Centrale Zon, ga door de AN-stargate in de centrale ster van de riem van Orion, en ga dan door alle wezens van Licht in ons zonnestelsel en dan door uw lichaam naar het centrum van de aarde. Visualiseer een andere Lichtkolom die uit het midden van de Aarde stijgt, dan door uw lichaam en naar boven in de lucht naar alle wezens van het Licht in ons zonnestelsel en onze melkweg. Dan naar de AN stargate opstijgd en  zich eindelijk met Galactic Center en Source verbindt.

Je zit nu in twee pijlers van licht, het licht stroomt tegelijkertijd zowel naar boven als naar beneden.

Houd deze pilaren van Licht actief gedurende enkele minuten.

4. Visualiseer nu een violette vlam die de laatste overblijvende Chimera-vestingen zuivert bij DARPA in Noord-Virginia, Peterson Air Force Base in Colorado en het Cold Spring Harbour Laboratory op Long Island, evenals Lockheed Corporation en eventuele dochterondernemingen - waaronder hun energieveld op plasma, etherische en astrale vlakken.

Dan visualiseer deze violette vlam die zich uitstrekt over de hele planeet, het zuiveren van zijn energieveld op het plasma, etherische en astrale vlakken. 

5. Visualiseer de violette vlam die verder gaat dan Gaia, en reinig de resterende Yaldabaoth entiteit en alle andere plasmo├»de parasitaire entiteiten. 

6. Visualiseer nu de Witte vlam van AN die uit een lichte pijler komt tussen Bron en Aarde, en reinig alle resterende topletbommen op de plasma vliegtuigen. Roep Aartsengel Metatron aan om dit zuiveringsproces te helpen als u dat wenst. Visualiseer alle topletbommen die ongevaarlijk worden verwijderd en opgelost. 

7. Visualiseer de witte vlam van AN die zich door het zonnestelsel uitstrekt, waardoor alle onregelmatigheden worden gezuiverd, waardoor het licht van de bron en het verankeren van bronlicht gemakkelijk op Gaia wordt gemarkeerd en de quarantaine tot het einde komt.

8. Visualiseer de verwijdering van Yaldabaoth en alle plasmoide entiteiten en dat hun greep op de Aarde word vrijgegeven. 

9. Visualiseer dat de planeet vrijkomt van enige invloed van de plasma-anomalie en voel dat de trillingen van het plasma, etherische en astrale vliegtuigen lichter en helderder worden, totdat alle duisternis weg is, omdat het licht van de Bron volledig verankerd is.


Overwinning van het Licht!

Reacties