Meditatie Update

10/20/2017 04:32:00 uur

Hier is een update over een aantal van de laatste ontwikkelingen op onze actieve meditaties en de blog:

Meditatie voor natuurrampen en door de mens veroorzaakte rampen (eerder genoemd natuurramp meditatie)  

Allereerst is er een verandering in de naam van deze meditatie van 'Natuurrampen' naar 'Natuurlijke en door de mens veroorzaakte rampen'. Dit is om te erkennen dat, hoewel sommige weergebeurtenissen we tegenkwamen, in het begin van natuurlijke oorsprong zijn, daarna worden ze in de meeste gevallen door de Cabal gemanipuleerd.

Er zijn bijvoorbeeld bewijzen dat er iets vreemds gebeurde tijdens de veldbranden in Californië.


http://www.theeventchronicle.com/study/strange-things-california-fires/

Aan de andere kant heeft onze meditatie zeker het Verenigd Koninkrijk en Ierland geholpen om de impact van de orkaan Ophelia te minimaliseren. Ondanks dat de gewone media hun uiterste best proberen om Ophelia als het ergste storm te maken, wordt Groot-Brittannië in de afgelopen 30 jaar geconfronteerd, is de werkelijke schade relatief klein.

Het is ook goed om te zien dat zelfs het grote publiek staat voor de gewone media over hun " onnauwkeurig" rapporten, zoals die in de onderstaande link:

http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/storm-ophelia-latest-news-hurricane-town-foam-weather-water-flooding-cleveleys-lancashire-a8004911.html


Echter, een nieuwe Storm Brian komt door het weekend in het Verenigd Koninkrijk, waardoor meer schade in vergelijking met Ophelia kan worden veroorzaakt. 
http://www.telegraph.co.uk/news/2017/10/19/uk-weather-flood-warning-big-waves-strong-winds-batter-britain/

En er is ook een nieuwe Typhoon Lan die in het komende weekend Japan zal raken. 

https://www.accuweather.com/en/weather-news/lan-to-strengthen-into-dangerous-typhoon-approach-japan-this-weekend/70003024

Volgens het AccuWeather-rapport heeft Typhoon Lan het mogelijk om een categorie 4-storm te worden op vrijwel vrijdag of zaterdag, lokale tijd.   


Interessant genoeg zal er in het komende weekend ook een verkiezing voor een lager huis van Japan plaatsvinden 

https://english.kyodonews.net/news/2017/10/ef73b8ec34ae-campaigning-begins-for-oct-22-lower-house-election.html

Er is een mogelijkheid dat de Japanse premier Shinzo Abe zal moeten aftreden als hij deze verkiezing zou verliezen, zoals door Benjamin Fulford in een van zijn updates is gerapporteerd. 

https://theeventhub2015.blogspot.co.uk/2017/10/full-article-benjamin-fulford-2017-10.html

Het is dus heel waarschijnlijk dat de Cabal deze typhoon zou gebruiken om het aantal mensen te verminderen die opdagen om te stemmen en dan de verkiezingen te manipuleren zoals ze in het verleden hebben gedaan. 

https://geopolitics.co/2015/05/10/japan-pm-shinzo-abe-charged-for-election-rigging-the-high-court/#more-26366

Daarom gaan we zowel Storm Brian als Typhoon Lan in de natuurlijke en door de mens gemaakte rampenmeditatie opnemen, met extra aandacht om ervoor te zorgen dat de verkiezingen in Japan kunnen worden gehouden zonder te worden gemanipuleerd door de Cabal en elke kiezer kan hun vrijwilligerswerk echt uiten.  Er zijn ook een aantal rapporten van massieve dierlijke afsterven die over de hele wereld voorkomen. 

http://strangesounds.org/2017/10/massive-die-offs-around-the-world-103-whales-in-brazil-multiple-thousands-of-fish-in-uruguay-paraguay-india-and-thailand.html

En de oorzaken van de meeste van deze incidenten zijn op dit moment onduidelijk. 

Gelieve dit ook in de natuur- en door de mens gemaakte rampenmeditatie in te vullen als u zich zo voelt.

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2017/10/new-general-meditation-for-natural.html

Meditatie voor Sheldan Nidle 

Bovendien visualiseert u Sheldon Nidle omringd door een roze ei vol energie van Liefde voor ongeveer 5 tot 10 minuten vanaf 5 PM GMT als u zich zo voelt. Dit is om hem te helpen zich te herstellen van zijn recente medische noodsituatie.

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2017/10/meditation-for-sheldan-nidle.html

We houden van Mass Meditation Forum 
 
Om deze update op een positieve noot af te ronden, ben ik erg blij om aan te kondigen dat het 'We Love Mass Meditation Forum' nu aan de gang is.

http://welovemassmeditation.elementfx.com/home/welovem3/public_html/


Het hoofddoel van dit forum is voor iedereen om in de toekomst nieuwe ideeën of gebieden te presenteren die we in de huidige of nieuwe meditaties kunnen opnemen. Er is ook een gebied waar mensen zowel wereldwijd als lokaal nieuws kunnen delen waaraan we moeten worden op de hoogte gebracht, evenals een gebied waar mensen genezing kunnen vragen.

Het forum is op dit moment nog relatief nieuw. Meer mogelijkheden kunnen in de toekomst worden toegevoegd. Voel je vrij om eventuele suggesties te geven over hoe we het beter kunnen maken voor de Lichte werkers gemeenschap.

Reacties