Meditatie voor Tyfonen Talim en Doksuri 14 tot 18 uur om 14:30 GMTTyphoon Talim zal naar verwachting in het komende weekend China, Taiwan en Japan raken.

Tegelijkertijd had Typhoon Doksuri, bekend als Maring in the Philippines, dikwijls zware regen op Manila en nabijgelegen provincies gedumpt, waardoor er grote overstromingen en aardverschuivingen werden veroorzaakt.

https://www.accuweather.com/en/weather-news/talim-to-strike-taiwan-eastern-china-with-damaging-winds-and-flooding/70002697

http://www.scmp.com/news/china/society/article/2110947/china-faces-double-danger-typhoons-talim-and-doksuri-threaten

https://www.reuters.com/article/us-asia-storm-taiwan/taiwan-battens-down-for-typhoon-talim-mainland-china-braces-for-twin-storms-idUSKCN1BO058

Zoals aanbevolen door Cobra en de Lichtkrachten, gaan we dagelijks om 02:30 uur een meditatie doen om zowel typhoon Talim als Doksuri beiden te laten oplossen.

Dit is gelijk aan 10:30 uur CST in Taipei en 11:30 uur JST in Tokio.

U kunt de tijd voor uw tijdzone hier zien:
https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+for+storms+Talim+and+Doksuri&iso=20170914T1430&p1=1440

U kunt GMT naar uw lokale tijdzone omzetten:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Er is ook een Facebook-evenement gecreƫerd voor deze meditatie:

https://www.facebook.com/events/120801351872371

Begeleidende audio voor deze meditatie in het Engels is gemaakt:

https://youtu.be/veBjqaxyMNQ

Begeleidende audio in andere talen is ook te vinden in de onderstaande link:

Japans: https://www.youtube.com/watch?v=PUSYve8qnQ8

Sloveens: https://youtu.be/V1W59f423vM

instructies:

1. Gebruik je eigen techniek om je naar een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2. Neem je voor om deze meditatie te gebruiken als hulpmiddel om het proces van het oplossen van zowel typhoon Talim als Doksuri te bespoedigen.

3. Visualiseer een Lichtkolom die uit de Galactische Centrale Zon komt en ga dan door alle wezens van Licht in ons Zonnestelsel en dan door uw lichaam naar het midden van de Aarde. Visualiseer een andere Lichtkolom die uit het midden van de Aarde stijgt, dan door uw lichaam en naar boven in de lucht door alle wezens van het Licht in ons zonnestelsel en onze melkweg. Je zit nu in twee pijlers van licht, het licht stroomt tegelijkertijd zowel naar boven als naar beneden. Houd deze pilaren van Licht actief gedurende enkele minuten.


 4. Visualiseer nu een zachtroze licht dat de typhoons Talim en Doksuri oplost, waardoor ze onschadelijk worden. Visualiseer dit zachtroze licht dat alle mensen en hun eigendom beschermt in het pad van de orkaan. Visualiseer deze situatie op de meest positieve manier.


Overwinning van het Licht!

UPDATE: De namen 'stormen Talim and Doksuri' zijn vernoemd naar 'Typhoons Talim and Doksuri', aangezien de laatste worden gebruikt door de mainstream media

Referentie: http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/09/hurricane-meditation-report.html

Reacties